Rappers Sjors heeft dreigberichten gestuurd
Foto: Pixabay

YouTuber Darshan Boerema is met zijn serie ‘Internetheldjes aangepakt’ langs Rapper Sjors gegaan. Rapper Sjors stuurt namelijk veel dreigmailtjes naar YouTubers die een filmpje maken over Rapper Sjors.

Bij veel jonge Youtubers komt de dreigmail van de rapper bedreigend over. In de mail staat namelijk dat er aangifte gedaan gaat worden bij de politie. Ook dreigen ze met het inschakelen van een advocaat. Sommige YouTubers krijgen door de mail problemen met hun ouders.

Rappers Sjors: Het wordt een grote puinhoop als iedereen video’s over mij maakt

Darshan Boerema heeft aan Rapper Sjors gevraagd waarom deze dreigmails verstuurd worden. ‘Als iedereen zomaar video’s over mij maakt wordt het een grote puinhoop. Eigenlijk bekijk ik de video’s voer mij niet eens goed. Het gaat er om dat ze mijn naam noemen. Ik heb dat liever niet.’ vertelt Rapper Sjors aan Darshan Boerema.

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here