Sven van Sventastic

Met Sven, voor sommige beter bekend van het kanaal Sventastic, hadden wij onlangs een gesprek. Op dit moment heeft Sven iets meer dan 600 abonnees op zijn kanaal. Hij maakt verschillende soorten video’s.

Ook andere beginnende YouTubers uploaden op zijn kanaal. Hij heeft namelijk een samenwerking met Flamur, Ian, Ivo en Caner. Wij vroegen aan Sven wat zijn kanaal nu anders maakt dan andere kanalen.

‘Dat is me er eentje, dat weet ik niet, ik probeer in ieder geval mijn eigen humor toe te passen. Ik ben een Belg met Nederlands accent. Ik ga door met hoe het gaat, ik ga door om er onder uit te komen, ik stop niet’, vertelt Sven.

Net als veel andere kanalen was dit niet het eerste kanaal voor Sven

‘Met het kanaal Sventastic ben ik twee en een half jaar bezig geweest. Daarvoor had ik een ander kanaal waarmee ik een jaartje mee bezig ben geweest. Ik begon op YouTube met de naam: I AM BAMII, toen ging ik naar TheGameCrew. Daarna ging ik naar WeGameGames en vervolgens ging het naar Sventastic’, aldus Sven.

Naast video’s op zijn kanaal maakt Sven ook wel eens aftermovies. Ook voor zijn school heeft hij dit gedaan.

‘Ik ben de laatste tijd veel gevraagd voor aftermovies. Ik heb ook de aftermovie gemaakt voor “De Strafste School van Vlaanderen”. Onze school was genomineerd en ik heb de beelden gebruikt om een aftermovie te maken.’

‘Wat ik met mijn kanaal wil is geen precieze content. Ik maak sketches, games en praatvideo’s. Ik doe alles door elkaar. Mensen vinden het dom, maar ik niet. Ik geef iedereen wat ze willen. Willen ze een sketch, krijgen ze hem. De laatste tijd heb ik ook veel haat, maar ik weet dat er mensen zijn die door de haat heen de video’s ook leuk vinden. Wat ik probeer mee te geven in mijn video’s is dat ze nooit op moeten geven. Dat komt ook voor in mijn slogan: “De leukste lach van de dag”. Dat kan je ook zien in mijn naam, Sventastic. Afgeleid van het woord Fantastic’, sluit Sven zijn verhaal af.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het dan op Facebook en Twitter.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here