Al vanaf jongs af aan wilde Tigo beginnen met video’s maken op YouTube. Eigenlijk wilde hij al beginnen toen die 7 jaar was, maar zijn ouders vonden dat nog te vroeg. Uiteindelijk is hij begonnen toen die 12 jaar was.

Hij begon toen met het kanaal ‘YoloTigoLandGames’, maar inmiddels heeft hij de naam veranderd in ‘Tigootje‘. Hij vond de vorige naam namelijk te lang. Het kanaal van Tigo was niet meteen een groot succes.

‘Ik ben groot geworden door doorzettingsvermogen en heel veel tijd steken in editen van video’s’, vertelt de inmiddels 16-jarige Tigo. De afgelopen jaar heeft zijn kanaal een grote groei gemaakt. In 2017 had hij nog 1K aan abonnees maar inmiddels heeft hij er 11K.

Mijn haarstijl is mijn icoon van YouTube

Je zult het misschien niet verwachten maar volgens Tigo is zijn haarstijl erg belangrijk voor zijn kijkers.

‘Mijn haarstijl is mijn icoon van YouTube en veel mensen willen dan ook dat ik mijn haar niet anders doe. Alleen ben zelf wel van plan om mijn haarstijl te veranderen. Waarschijnlijk zullen veel van mijn kijkers schrikken als ik een ander kapsel heb.’

‘Ik wil ook nog beginnende YouTubers iets meegeven. Geef niet op, zet door en strijd naar je doel toe. Doe wat je zelf het leukst vind om te doen en laat je niet gek maken of tegenhouden als je zelf weet dat YouTube echt het ding is wat je wilt’, aldus Tigo.

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here